Hírek

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

Ezek vagyunk: egy kicsit minden, ami a transzatlanti kapcsolatokat jellemzi a Közép-nyugaton.
Tovább

Szijjártó Péter megállapodást írt alá a McDaniel College budapesti működéséről

Szijjártó Péter megállapodást írt alá a McDaniel College további budapesti működéséről az Egyesült Államokban található Annapolisban pénteken.
Tovább

Történelmi jelentőségű az amerikai Indiana állammal aláírt gazdasági együttműködési megállapodás

Szijjártó Péter és Eric Holcomb, Indiana állam kormányzója szerdán Budapesten írták alá a gazdasági együttműködésről szóló egyetértési nyilatkozatot a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint Indiana gazdaságfejlesztési társasága között.
Tovább

Magyar Nap a Chicago Fire Stadionban

A Hungarian (Magyar) Club of Chicago (Chicagói Magyar Klub) szervezésével június 10-én szombaton magyar napot rendezett a Chicago Fire focicsapata a délután 3 órakor kezdődött Atlanta elleni focimeccs keretén belül.
Tovább

Főkonzuli látogatás Clevelanden a 61. Cserkészbál alkalmából kitüntetés átadás Dr. Szentkirályi Endrének

2017. május 6-án este került sor a Cserész Barátok Köre szervezésében az idei clevelandi Cserkészbálra, amit immáron 61. alkalommal szerveztek meg kb. 200 érdeklődő jelenlétében. Díszvendégként vett részt az újonnan kinevezett chicagói főkonzul a Cserkészbálon. Dr. Bencsik Zita örömmel és barátsággal köszöntötte a clevelandi magyar közösséget, hiszen a korábbi amerikai diplomáciai szolgálata során már több clevelandi magyart is megismert és mindig szeretettel jött a Midwest magyar közösségeihez. A 61. Cserkészbál keretében adta át Magyarország köztársasági elnöke, Áder János által adományozott magyar érdemrend ezüst keresztje kitüntetést dr. Szentkirályi Endrének.
Tovább