Hírek

Részletes szabályok magyar védettségi igazolvány igényléséről külföldön kapott oltás esetén

2021. május 21-től az a magyar állampolgár, aki USA-ban kapta meg a koronavírus elleni oltást, olyan vakcinával, amelyet Magyarország is elfogad, s erről az USA-ban által kiállított hivatalos igazolással is rendelkezik, díjmentesen magyar védettségi igazolványt igényelhet: ✅ bármely magyarországi kormányablakban személyesen, vagy ✅Ügyfélkapun keresztül.
Tovább

A koronavírus ellen védett személyek utazásával kapcsolatos szabályozás

Megjelent a Kormány 203/2021. (IV.29.) sz. rendelete a koronavírus ellen védett személyek utazásával kapcsolatos rendelkezésekről
Tovább

MÁRCIUS 15-IG ÉRVÉNYBEN MARADNAK A JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEK

Az oltások tömeges beadásával lesz lehetőség arra, hogy enyhítsünk a korlátozásokon, jelenleg azonban a járvány harmadik hullámában vagyunk, ezért a járványügyi szakemberek véleményét figyelembe véve március 15-ig meghosszabbítjuk az érvényben lévő intézkedéseket.
Tovább

A Bocskai Filmklub bemutatja Kern András: Gondolj rám c. filmjét

Bemutatjuk Kern András: Gondolj rám c. filmjét - 2021. február 28.
Tovább

MÁRCIUS ELSEJÉIG MEGHOSSZABBÍTJÁK A JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOKAT

A korlátozó intézkedések enyhítése a járvány felélénküléséhez vezetne és a jelenleginél is szigorúbb intézkedéseket kellene bevezetni. Ezért a Kormány úgy döntött, hogy további egy hónappal, március elsejéig meghosszabbítja a november óta hatályban lévő szabályokat.
Tovább