Hírek

Történelmi jelentőségű az amerikai Indiana állammal aláírt gazdasági együttműködési megállapodás

Szijjártó Péter és Eric Holcomb, Indiana állam kormányzója szerdán Budapesten írták alá a gazdasági együttműködésről szóló egyetértési nyilatkozatot a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint Indiana gazdaságfejlesztési társasága között.
Tovább

Magyar Nap a Chicago Fire Stadionban

A Hungarian (Magyar) Club of Chicago (Chicagói Magyar Klub) szervezésével június 10-én szombaton magyar napot rendezett a Chicago Fire focicsapata a délután 3 órakor kezdődött Atlanta elleni focimeccs keretén belül.
Tovább

Főkonzuli látogatás Clevelanden a 61. Cserkészbál alkalmából kitüntetés átadás Dr. Szentkirályi Endrének

2017. május 6-án este került sor a Cserész Barátok Köre szervezésében az idei clevelandi Cserkészbálra, amit immáron 61. alkalommal szerveztek meg kb. 200 érdeklődő jelenlétében. Díszvendégként vett részt az újonnan kinevezett chicagói főkonzul a Cserkészbálon. Dr. Bencsik Zita örömmel és barátsággal köszöntötte a clevelandi magyar közösséget, hiszen a korábbi amerikai diplomáciai szolgálata során már több clevelandi magyart is megismert és mindig szeretettel jött a Midwest magyar közösségeihez. A 61. Cserkészbál keretében adta át Magyarország köztársasági elnöke, Áder János által adományozott magyar érdemrend ezüst keresztje kitüntetést dr. Szentkirályi Endrének.
Tovább